Babagan Kita

Terobosan

Mingsanfeng

PURWAKA

Mingsanfeng Cap Mould Co, Ltd didegaké ing wulan Juni 1999, perusahaan kasebut spesialisasi ing pengembangan, produksi, penjualan lan layanan injeksi tutup plastik. Pabrik kasebut uga duwe lokakarya cetakan, sing duwe pengalaman apik ing R&D lan produksi cetakan tutup plastik, lan bisa ngatur kabeh jinis tutup botol. Perusahaan kasebut duwe meh 60 karyawan, kalebu udakara 10 insinyur, 20 insinyur cetakan senior lan 30 teknisi senior.

  • -
    Diadegake ing taun 1999.06
  • -
    Ana luwih saka 60 karyawan inti
  • -+
    Luwih saka 20 insinyur senior
  • -w
    kanthi nilai output tahunan 35 yuta.

produk

Inovasi

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • KOTA FOSHAN SHUNDE MINGSANFENG MOLD CO., LTD

    Nomer Booth: 14 B61 Ngundang Sampeyan Kunjungi CHINAPLAS 2021 Luwih becik ngajak sampeyan / Perusahaan sampeyan menyang booth ing CHINAPLAS 2021, sing bakal dianakake tanggal 13‐16 Mei 2021 ing Komplek Pameran Ekspor & Ekspor China, Shenzhen, Guangdong PR China. Dadi tamu, entranc ...

  • Pengalaman M3 CAP MOLD

    Kita wis nglumpukake manufaktur cetakan cap runner paling canggih lan paling dhuwur ing Chin. Data produk permukaan sing mlengkung diwaca dening CMM kanggo njamin akurasi data lan akurasi produk cetakan. Banyu sirkulasi ditambahake menyang bagean inti sing mbentuk benang, ...