16CAV D48mm Tube cetakan tutup ndhuwur tabung, runner panas, unscrew

Katrangan singkat:

1.Kapasitas: 16 growong

2. Bahan Cetakan: P20,50C, 420H (2083), S136,2083,2344, DC53, SKD61 lsp

3. Pelari: pelari panas (YUDO, Moldmaster, Husky), pelari adhem

4. Wektu kiriman: 70 dina

5.Mesthi urip: ndhuwur 3 yuta tembakan

6. Wektu siklus injeksi15-18s

7. Paket: kasus kayu utawa miturut kebutuhan pelanggan.


Detail Produk

1, Basis cetakan digawe saka bingkai LKM, lan bingkai standar HASCO, kabeh komponen nganggo standar DME utawa HASCO.

2, Kita duwe akeh nggunakake baja cetakan, lokal lan tanpa improt, 50C, P20,420H, 2083,2344, S136, saka ASSAB, LKM, lsp. Perawatan panas kanggo HRD 48 ~ 52 HRC, nganggo kabeh geser lan sisipan, gunakake Tembaga Berylium ing pojok kanggo nambah pendinginan.

3, Kita nyedhiyakake gambar cetakan 2D / 3D cap gambar lan tata letak detail.

4, Kita nggawe cetakan pelari adhem, cetakan pelari panas (Husky, Moldmaser, DME lan YUDO), lan liya-liyane. Insinyur lan teknisi kita mesthi sinau lan entuk luwih akeh pengalaman lan profesional babagan katrampilan nggawe cetakan.

5, Kita duwe panggunaan akeh bahan plastik, utamane sing bisa nyebabake deformasi sing luwih elek,

ngisi ala, permukaan sing luwih elek, kita duwe cara kanggo ngontrol cetakan supaya duwe bagean sing luwih apik.

6, Kita njamin jamur kanggo para pelanggan, nyedhiyakake kesesuaian baja lan materi, sertifikat kanggo pelanggan.

7, peralatan canggih lan mangement sing efektif banget menehi wektu timbal kanggo para pelanggan.




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita