FLIP TOP CAP-F2619

Katrangan singkat:

Nomer produk: F2619
Jeneng produk: tutup ndhuwur flip atap 24/410
Mateial: PP
Panggunaan: ngumbah, biomedis, kosmetik, kimia
Spesifikasi: sealing kuwat, bukti kebocoran, trep


Detail Produk

FLIP TOP CAP-F2619


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita