Warta

  • KOTA FOSHAN SHUNDE MINGSANFENG MOLD CO., LTD

    Nomer Booth: 14 B61 Ngundang Sampeyan Kunjungi CHINAPLAS 2021 Luwih becik ngajak sampeyan / Perusahaan sampeyan menyang booth ing CHINAPLAS 2021, sing bakal dianakake tanggal 13‐16 Mei 2021 ing Komplek Pameran Ekspor & Ekspor China, Shenzhen, Guangdong PR China. Dadi tamu, entranc ...
    Waca liyane
  • Pengalaman M3 CAP MOLD

    Kita wis nglumpukake manufaktur cetakan cap runner paling canggih lan paling dhuwur ing Chin. Data produk permukaan sing mlengkung diwaca dening CMM kanggo njamin akurasi data lan akurasi produk cetakan. Banyu sirkulasi ditambahake menyang bagean inti sing mbentuk benang, ...
    Waca liyane
  • M3 CAP MOLD PROFLE PERUSAHAAN

    Mingsanfeng Cap Mould Co, Ltd didegaké ing wulan Juni 1999, perusahaan kasebut spesialisasi ing pengembangan, produksi, penjualan lan layanan injeksi tutup plastik. Kanthi kabeh jinis tutup ndhuwur, tutup ndhuwur disk, tutup sing ora digawe, tutup minyak insinyur-keamanan, cuci tutup cair, wadhah jar kosmetik lan tutup, dll.
    Waca liyane