FLIP TOP CAP-F2349

Katrangan singkat:

Nomer produk: F2349
Jeneng produk: 28 / 410Tutup tutup sandal pola garis
Mateial: PP
Panggunaan: ngumbah, biomedis, kosmetik, kimia
Spesifikasi: sealing kuwat, bukti kebocoran, trep


Detail Produk

FLIP TOP CAP-F2349


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita