Babagan Kita

Profil perusahaan:

Mingsanfeng Cap Mould Co, Ltd didegaké ing wulan Juni 1999, perusahaan kasebut spesialisasi ing pengembangan, produksi, penjualan lan layanan injeksi tutup plastik. Pabrik kasebut uga duwe lokakarya cetakan, sing duwe pengalaman apik ing R&D lan produksi cetakan tutup plastik, lan bisa ngatur kabeh jinis tutup botol. Perusahaan kasebut duwe meh 60 karyawan, kalebu udakara 10 insinyur, 20 insinyur cetakan senior lan 30 teknisi senior. 

Perusahaan nggunakake mode manajemen modern, kanthi nilai output tahunan 35 yuta. Mula, kita bakal didedikake dadi "Penyedia Layanan One Stop" kanggo layanan lan produk mulai saka desain cetakan, manufaktur cetakan, proses injeksi, perakitan lan sawise adol.

gongs

Bisnis khusus

Mingsanfeng Cap Mould Co, Ltd didegaké ing wulan Juni 1999, perusahaan kasebut spesialisasi ing pengembangan, produksi, penjualan lan layanan injeksi tutup plastik. Kanthi kabeh jinis tutup ndhuwur, tutup ndhuwur disk, tutup sing ora digawe, tutup minyak insinyur keamanan, tutup cairan, wadhah wadhah kosmetik lan tutup lan sapiturute. Produk kasebut digunakake ing produk cuci, kosmetik, kemasan panganan, persediaan medis, kemasan, lsp.

Pabrik kasebut uga duwe lokakarya cetakan, sing duwe pengalaman apik ing R&D lan produksi cetakan tutup plastik, lan bisa ngatur kabeh jinis tutup botol. Perusahaan kasebut duwe meh 60 karyawan, kalebu udakara 10 insinyur, 20 insinyur cetakan senior lan 30 teknisi senior. Perusahaan nggunakake mode manajemen modern, kanthi nilai output tahunan 35 yuta.

Kekuwatan kita

Perusahaan duwe peralatan produksi canggih lan peralatan perakitan otomatis kanthi lokakarya injeksi GMP. Total 20 set mesin injeksi impor 100-350T kalebu Jepang Toshiba, JSW, Jerman Demag. Nduweni cetakan prototyping kanthi cepet lan cetakan sistem runner panas kanthi In Mold Closing (IMC). Kita bisa nindakake macem-macem kasusahan, cetakan presisi tinggi lan produk injeksi khusus kanggo pelanggan kelas internasional. Khusus kanggo ngrancang lan ngolah produksi macem-macem produk tutup botol. Penelitian lan pangembangan peralatan cetakan yaiku Yasda, Okuma, OKK, Hatting lan Japan Longze. Peralatan deteksi kalebu Zeiss Tiga dimensi lan Rong dimensi. Wiwit saiki, kita bakal didedikake dadi "Penyedia Layanan Setempat" kanggo layanan lan produk wiwit desain cetakan, manufaktur cetakan, proses injeksi, perakitan lan sawise adol.