FLIP TOP CAP-F1416

Katrangan singkat:

Nomer produk: F1416
Jeneng produk: tutup ndhuwur flip 25mm
Mateial: PP
Panggunaan: ngumbah, biomedis, kosmetik, kimia
Spesifikasi: sealing kuwat, bukti kebocoran, trep


Detail Produk

1416


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita