Pengalaman M3 CAP MOLD

Kita wis nglumpukake manufaktur cetakan cap runner paling canggih lan paling dhuwur ing Chin.

 

Data produk permukaan sing mlengkung diwaca dening CMM kanggo njamin akurasi data lan akurasi produk cetakan.

 
Banyu sirkulasi ditambahake ing bagean inti mbentuk utas, supaya benang ora gampang deform sawise dibentuk.

 
Utas benang dibentuk kanthi mecah, lan benang sing dibentuk ayu lan awet, lan warnane cerah. Kaya dene bagean benang sing dipoles nganggo kaca, glossiness saka produk sing digawe padha.

 

Rongga cetakan lan inti lan bagean penting liyane diproses dadi bagean independen. Sawise proses rongga rampung, embrio Die dipasang. Ora mung gampang ndandani cetakan, nanging uga bisa ndandani cetakan nalika isih dipasang ing mesin, produk sing digawe cetakan ora bakal diganggu. Kesinambungan produksi nyedhiyakake kahanan sing nyenengake kanggo nggunakake cetakan kanthi lengkap kanggo ngrampungake pesenan

 
Nggunakake peralatan grinding internal lan eksternal profesional kanggo ngolah inti ngarep lan inti mburi cetakan, ngontrol kualitas kanthi ketat ing proses pangolahan, bola-bali kalibrasi tabel, lan kesalahan akurasi ora luwih saka 0,02mm.

 
Utas internal tutup botol plastik digawe kanthi mbentuk waos jero lan port injeksi dirawat ing tutup botol.

 
Pangaturan banyu sirkulasi sing cukup kanggo benang tutup awak sing kandel lan cetakan topi benang kelas dhuwur bisa nyuda wektu siklus produksi, ningkatake efisiensi produksi lan nggawe benang sekrup ora gampang deformasi.

 

Plat cetakan nozel ditambah karo endhas dhukungan supaya sing mati ora bakal cacat sawise tabrakan ing operasi jangka panjang.

 
Pilihan bahan kontainer sing transparan lan glossy sing dhuwur kudu dicocogake karo pilihan bahan cetakan. Penyusutan kontainer sing wis rampung lan perlengkapan sajrone perakitan kudu dikuasai, lan pengalaman lan saran sadurunge manufaktur cetakan kudu diwenehake.

 
Inti cetakan wis panas banget, lan umur mati nganti pirang-pirang yuta, sing bisa nyuda biaya produk kanthi efektif.

 
Kita menehi perhatian banget marang aplikasi sistem sirkulasi banyu sing adhem ing pabrik cetakan, sing bisa ngontrol siklus cetakan kanthi efektif, nambah efisiensi produksi lan nyuda biaya.


Wektu kiriman: Des-17-2020