KOTA FOSHAN SHUNDE MINGSANFENG MOLD CO., LTD

Nomer Booth: 14 B61

Ngundang Sampeyan Kunjungi CHINAPLAS 2021

Kita ngajak sampeyan kanthi ramah Kumpeni kanggo ngunjungi bilik ing CHINAPLAS 2021, sing bakal dianakake ing 1316 Mei 2021 ing Cina Impor & Ekspor Adil Komplek, Shenzhen,Guangdong PR Cina.

 

Dadi tamu, ragad mlebu menyang CHINAPLAS 2021 kanthi rega RMB80 saben wong (kanggo kunjungan tonton 4 dina) bakal dibebasake. Mangga kunjungi link ing ngisor iki sadurunge13 Wulan april 2021, 10:00 (wektu Beijing) kanggo ngrampungake registrasi pengunjung, lan input Kode FreeEntry sajrone proses registrasi kanggo ngrasakake hak istimewa ngunjungi gratis.

 

Tampilake Sejarah

Karo pertumbuhan industri plastik lan karet China luwih saka 30 taun, CHINAPLAS wis dadi patemon lan platform bisnis sing penting kanggo industri kasebut lan uga menehi kontribusi kanggo pembangunan sing sejahtera. Saiki, CHINAPLAS minangka pameran plastik lan perdagangan karet ing saindenging jagad, lan uga diakoni sacara luas dening industri minangka salah sawijining pameran sing paling berpengaruh ing jagad. Pentinge mung diungguli karo K Fair ing Jerman, pameran plastik utama lan perdagangan karet ing donya.

 

 Acara sing Disetujoni UFI

CHINAPLAS wis disertifikasi minangka "Acara sing Disetujoni UFI" dening Asosiasi Global Industri Pameran (UFI), sawijining badan perwakilan saka sektor pameran perdagangan internasional sing diakoni sacara internasional. Dukungan iki luwih nduduhake rekam jejak sing wis kabukten CHINAPLAS minangka acara internasional, kanthi standar profesional pameran lan layanan kunjungan uga manajemen proyek sing berkualitas.

 

 Disokong dening EUROMAP ing China

Wiwit taun 1987, CHINAPLAS entuk dhukungan saka EUROMAP (Komite Produsen Mesin Eropa kanggo Industri Plastik & Karet) minangka Sponsor. Ing edhisi 2021, iki bakal dadi edhisi kaping 31 sing entuk EUROMAP dadi sponsor eksklusif ing China.

 

Ing CHINAPLAS 2021, sampeyan bisa nemokake

Solusi pabrikan sing efektif banget disedhiyakake dening 3,500+ pameran saka saindenging jagad Akeh teknologi sing paling anyar lan sing diluncurake, lan 3800+ mesin sing ditampilake Informasi lan tren pasar paling anyar sing mengaruhi pengembangan industri ing kesempatan jejaring bisnis larang regane

Kanggo warta luwih lengkap babagan pameran kasebut, bukak www.ChinaplasOnline.com

Ngarep-arep kanggo ketemu sampeyan ing CHINAPLAS ing Shenzhen!

Panjenengan tulus

KOTA FOSHAN SHUNDE MINGSANFENG MOLD CO., LTD.


Wektu kiriman: Dec-18-2020